Stipendija i nagrade iz gimnazijske fondacije

Dodeljena godišnja stipendija i jednokratne nagrade za najbolje na prijemnom ispitu.

Rukovodstvo fondacije i nagrađeni učenici.

Fondacija Gimnazije „Veljko Petrović“, povodom Dana škole, na osnovu odluke Upravnog odbora, dodelila je godišnju stipendiju Danici Opačić, studentu prve godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Obrazloženo je da joj se stipendija dodeljuje „za izuzetne rezultate tokom četvorogodišnjeg pohađanja Gimnazije”. Stipendija iznosi 95.000 dinara i biće isplaćena . Upravnik Fondacije, dr Dušan Lukić je istim povodom, podelio je i jednokratne nagrade u iznosu od po 9.500 dinara učenicima koji su bili najuspešniji na prijemnim ispitima za svaki smer prvih razreda.

Upravnik fondacije dr Dušan Lukić uručuje stipendiju učenici Danici Opačić.

Objavljeno je da je na IT smeru nagrađen Nemanja Majski, na geografsko-istorijskom smeru Tara Gojković, na društveno-jezičkom smeru Isidora Asić, dok je Dario Kosanović najuspešniji na prirodno-matematičkom smeru.

Upravnik Fondacije „Veljko Petrović“ dr Dušan Lukić je po uručenju nagrada rekao da se znanje uvećava deljenjem i da veruje da će svi nagrađeni učenici nastaviti da postižu sjajne rezultate i time doprinose ugledu Gimnazije.

Upravnik fondacije dr Dušan Lukić i predsednik upravnog odbora Ladislav Fekete.

You may also like...

Оставите одговор